Сьогодні депутати не розглядатимуть питання призначення Саакашвілі

Новини 30 Квітня, 2020 965

Фото: УНІАН

Перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко заявляє, що в сьогоднішньому порядку денному позачергового засідання Верховної Ради немає кадрових питань і про призначення колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі наразі не йдеться.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам перед початком Погоджувальної ради.

На запитання, що начебто для Саакашвілі обговорюється якась інша посада, ніж посада віце-прем’єр-міністра, оскільки у “Слузі народу” немає голосів, Корнієнко відповів: “Я не бачу зараз в порядку денному кадрових питань сьогодні і не бачу подання від прем’єр-міністра. Тобто, відповідно, про призначення його зараз у Верховній Раді – на сьогоднішній день немає такої інформації”.

Стосовно інших посад, зауважив Корнієнко, – це “компетенція і відповідальність тих органів, які його запрошують: це або Офіс президента, президент України, або, якщо він може бути в Кабміні, і не призначеним, а радником, наприклад, то це треба в них питати”.

Як повідомлялося,  22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем’єр-міністром з питань реформ.

 

Коментарі

Позначки: , ,