Сьогодні буде розглянуто питання відставки Андрія Богдана, – Бутусов 

Новини 11 Лютого, 2020 821

Фото: ua-reporter

Стало відомо, хто замінить Богдана в Офісі Президента

Український журналіст і головний редактор інтернет-видання Цензор.нет Юрій Бутусов повідомив, що питання відставки глави Офісу президента Андрія Богдана буде розглянуто вранці 11 лютого. Також він заявив, що новим керівником ОП може стати головний СБУшник країни Іван Баканов.

Як пише “Четверта студія”  з  посиланням ua-reporter, про це Бутусов написав на своїй сторінці в  Facebook .

«По абсолютно надійним даними джерел Офісу президента, 17-я (або 19-я?) Рішуча спроба звільнити Андрія Богдана з допомогою указу президента відбудеться з ранку», – повідомив журналіст.

«Чи замінить його в разі чого поки ніби як і невідомо хто. Деякі гарячі голови навіть знову всує поминають Баканова. Думалося, про це розповість Андрій Єрмак, який за збігом, якраз сьогодні виступив з ексклюзивним інтерв’ю на телеканалі Рината Ахметова … Але ні, мовчить Єрмак про ці нюанси, напевно, шо-то знає. З Богданом відносин президент не перериває, його люди залишаються при владі. Сам Богдан теж не втрачає шансів кудись піти на високу посаду, або просто скромно допомогти Вавріша в питаннях містобудування в Києві », – написав Бутусов.

Коментарі

Позначки: , ,