Софія Федина відзначає День народження: як привітати

Новини 18 Лютого, 2020 1 121

Фото: ФБ/Софія Федина

Софія Федина сьогодні відзначає День народження.

Як пише “Четверта студія”, співачка, народний депутат України Софія Федина, закликала українців, які хочуть привітати її з Днем народження, долучитися до допомоги  волонтерам та прийти до  Михайлівського Золотоверхого собору на спільну молитву.

“Так, сьогодні у мене день народження, який я вже шостий рік поспіль не святкуватиму. Бо в день початку розстрілів на Майдані, день дебальцівського котла, де були й мої підопічні військові, якось невесело… А ще й сьогодні в районі Золотого відбувся наступ московських окупантів і йде запеклий бій… Тому свій день народження традиційно хочу посвятити добрим справам.

Якщо ви хочете привітати мене з днем народження пропоную три способи:

1. Переказати кошти на картку волонтерів київського госпіталя, для допомоги пораненим і медикам. ПриватБанк 5168 7420 1680 3284 Воронкова Наталя. Боюся, що на днях матимемо нові борти з важкими пораненими…

2. Переказати кошти чи в будь який інший спосіб допомогти волонтеру Ігорю Сайку, який опікується тваринами в біді, зокрема військовими собаками. Приватбанк 5168 7422 1963 5418 Сайко І.Б.

3. О 19.00 чекаю в Михайлівському Золотоверхому на спільну молитву за Героями Небесної Сотні…

Це все для мене дуже важливо – тому, якщо вам не байдуже, допоможіть мені цей день зробити світлішим і справжнішим…”, – зазначається на сторінці Софії Федини у ФБ.

Фото: ФБ/Софія Федина

Коментарі

Позначки: , , , ,