Собко не носить маски у приміщенні Львівської облради (ФОТО)

Новини 14 Травня, 2020 200

У Львівській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту. Фото із сайту Львівської ОДА

У Львівській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Члени комісії розглянули низку питань порядку денного, зокрема, заслухали звіт про виконання Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області на 2017-2020 роки,  за 1 квартал 2020 року Програма виконана на 34%.

Також під час комісії зосередили увагу на питанні преміювання працівників медичних закладів у розмірі 300 відсотків заробітної плати за квітень-травень, серед важливих питань також – приєднання КНП ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення до КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр».

«Наша мета, в першу чергу – надання якісних медичних послуг. Для того, щоб створити сильну установу, ми змушені працювати на підсилення. Уже проведено детальний аналіз показників медичних установ області за підсумками угод з НЗСУ. Якщо залишити центр репродуктивного здоров’я у такому вигляді, яким він є на сьогодні, до кінця року ситуація буде дуже скрутною», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Окрім того, в межах засідання члени постійної комісії розглянули низку важливих листів та звернень, що надійшли до постійної комісії.

Коментарі

Позначки: , ,