Смотрящим від Зеленського за Львівщиною призначили екс-регіонала

Новини 20 Лютого, 2020 10 294

Фото: "Перець"

Смотрящим від Зеленського за Львівщиною призначили екс-регіонала.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Перець”, про це повідомляє Українська правда у статті «Слуга народу» готується до виборів.

Роман Мулик

Вчора, 19 лютого, президент Володимир Зеленський затвердив відповідальних осіб, які займатимуться відбором людей у списки до обласних і місцевих рад у рамках підготовки до місцевих виборів.

Згідно із списком, за Львівську область відповідатиме народний депутат від партії Слуга народу, уродженець Івано-Франківська Роман Мулик, який пройшов до парламенту від цієї партії під номером 73 під час виборів у 2019 року.

Мулик є заступником голови фракції Слуга народу у Верховній Раді, заступником голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. У 2010 році він був обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради 6 скликання за списком Партії регіонів як член партії. У лютому 2014 року вийшов з фракції.

Роман Мулик був підприємцем, співзасновником ТОВ «Житло-експлуатаційна дільниця – громадський центр», яке займається управління нерухомим майном, та обслуговуючого кооперативу «Новгородська, 15Б»– займається комплексним обслуговування об’єктів. На момент балотування до Івано-Франківської міської ради в 2010 році був генеральним директором будівельної фірми «МОМ».

Також він був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата 5 скликання від «Партії регіонів» Дмитра Волошенкова.

Коментарі

Позначки: , , , , ,