Смертельна ДТП у Харкові: для водія Touareg вимагатимуть арешту без застави

Новини 07 Листопада, 2017 32

Фото ДТП у Харкові, яка трапилася 18 жовтня 2017р. Тоді залигуло 6 людей.

Експерти впевнені, що водій порушив 3 правила дорожнього руху.

Так сказав начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Олег Бех.

“У юридичному сенсі, винні обидва: Зайцева (ред. – водій авто “Lexus”) та Дронов (Volkswagen Touareg). Вони перебувають у причинно-наслідковому зв’язку у відношенні до загиблих і постраждалих. Обидва – підозрювані. Слідчий експеримент за участю Дронова досі не проведений, хоча Зайцева брала участь в слідчому експерименті”, – зазначив Бех.

За його словами, експерти впевнені, що Дронов порушив 3 правила дорожнього руху: “Він рухався на заборонний – жовтий – сигнал світлофора, зупинився за світлофором і не переконався у безпеці руху”.

За словами начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Чижа, експерти вивчили дані камер відеоспостереження і уточнили характер руху обох авто: “Також опитані 32 свідка ДТП. Справа щодо Дронова наприкінці місяця вже може бути передана до суду”.

Як повідомлялося раніше, 18 жовтня на пішохідному переході біля виходу зі станції метро “Площа Конституції” зіткнулися авто “Lexus”, за кермом якого була 20-річна дівчина, і Volkswagen Touareg. У результаті зіткнення авто Lexus відкинуло на пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора: п’ятеро людей загинуло на місці, шестеро госпіталізовані, у тому числі, вагітна жінка.

Коментарі

Позначки: