Смертельна ДТП на Житомирщині: BMW вїхав в автобус зі школярами

Новини 12 Грудня, 2017 79

Фото - поліції регіону

Триває з’ясування всіх обставин ДТП

У Коростенському районі Житомирщини автомобіль BMW виїхав на зустрічну смугу і врізався у шкільний автобус із дітьми. Водій легковика загинув, п’ятеро пасажирів автобуса постраждали. Аварія сталась у понеділок, 11 грудня, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

“Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.30 на 111 км автодороги Виступовичі-Житомир, поблизу с. Веселівки Коростенського району. За попередньою інформацією, 41-річний водій автомобіля BMW-520, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням транспортним засобом і виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автобусом «ТАТА БАЗ», – йдеться у повідомленні.

В автобусі на момент ДТП перебувало 16 дітей різного віку та 28-річна вчителька. Її з тілесними ушкодженнями доправлено до хірургічного відділення лікарні. Дітям надали медичну допомогу на місці, а згодом четверо з них, віком 8, 11, 14 та 15 років, додатково звернулись до лікарів. У школярів діагностовано забої різних частин тіла, їм призначено амбулаторне лікування.

Житомирянин, який керував BMW, від загинув на місці.

Фото – поліції регіону

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Коментарі

Позначки: , ,