Служба безпеки України провела операції із нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у Луганську

Новини 06 Грудня, 2023 163

Гарні привітання до дня ЗСУ

Служба безпеки України провела операції по нейтралізації зрадників Ківи у Москві та Попова у Луганську. Можна тільки подякувати за активну наступальну роботу СБУ та В.Малюку, який всім цим керує.

Про це у Фейсбуці пише журналіст Юрій Бутусов, інформує Четверта студія.

“Разом з тим я дуже здивований, що знову чергову операцію СБУ першим коментує та видає за свою роботу Головне управління розвідки Міноборони.

ГУР МО спішить прокоментувати події, в яких взагалі не розбирається та до яких не має ніякого відношення.

Звідки у начальника ГУР МО Кирила Буданова з’явилась звичка приділяти половину робочого часу під час війни приписуванню чужих заслуг? Чому, наприклад, часу не вистачило грамотно спланувати операції на Змііному та в Енергодарі, а на піар завжди час знаходиться?

Судячи з того, що Буданов став однією з наймедійніших фігур, і що його вже як публічного політика заміряють соціологічні компанії, пана Гогілашвілі, який лобіює Буданова в Офісі президента, цікавить просування Кирила на високі посади – міністра оборони, начальника Генштабу, або очільника списку правлячої парті президента на майбутніх виборах.

І заради свого піару та крісла для себе, для Гогілашвілі та його друзів і заради валіз «на оперативні витрати», колись відомий своєю чесністю офіцер Буданов чомусь дозволяє піарникам виставляти себе на посміховисько перед усіма тими, хто воює без піару та соціологічних рейтингів і звітує не кількістю інтерв’ю, а кількістю результативних бойових операцій.

Припинйте вже звітувати за чужі успіхи, працюйте самі, бо ви заради свого рейтингу дезінформуєте суспільство та створюєте конфлікти у середовищі спецслужб, і тим самим підриваєте довіру серед колег”, – написав Бутусов.

Коментарі

Позначки: , , , ,