“Слуги” Зеленського визначились з кандидатом на мера Львова

Новини 31 Серпня, 2020 1 369
"Слуги" Зеленського визначились з кандидатом на мера Львова. Фото: Команда Козицького.

"Слуги" Зеленського визначились з кандидатом на мера Львова. Фото: Команда Козицького.

Кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ від партії “Слуга Народу” став Тарас Кльофа.

Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці “Команда Козицького”, пише “Четверта студія”.

30 серпня завершились перші публічні праймеріз, які були оголошені Львівською обласною організацією політичної партії «Слуга Народу».

Результати голосування показали, що львів’яни хочуть бачити нові обличчя у владі Львова і готові підтримати обидвох із запропонованих партією «Слуга Народу» претендентів – і Тараса Кльофу, і Олега Березу.

Зважаючи на це, Львівська обласна організація політичної партії «Слуга Народу» погодила Тараса Кльофу, як кандидата на посаду голови Львівської об’єднаної територіальної громади (міського голови Львова). Остаточне рішення про затвердження кандидатури Тараса Кльофи, як представника партії у змаганнях на виборах у Львівській ОТГ, буде прийняте сьогодні, 31 серпня, на Всеукраїнському з’їзді партії «Слуга Народу» у Києві.

Олег Береза, який теж брав участь у публічних праймеріз, підтримав таке рішення партії і спільно з Тарасом Кльофою представлятиме партію на виборах депутатів Львівської об’єднаної територіальної громади (Львівської міської ради)”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,