“Слуги” Зеленського та “Самопоміч” виступають за підвищення тарифів для мешканців Львівщини (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 12 Жовтня, 2021 1 660
Сесія Львівської районної ради

Сесія Львівської районної ради

Депутати фракції «Слуги народу» у Львівській районній раді не підтримали звернення «ЄС» стосовно зростання тарифів.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє прес-служба фракція “Європейська Солідарність” у Львівській районній раді.

Утрималися під час голосування і два депутати «Голосу», один – проголосував проти. Також «за» проголосував лиш один депутат «Самопомочі». Відтак, дане звернення не набрало необхідної кількості голосів.

Зазначимо, Ігор Лисий, депутат «ЄС» у Львівській районній раді, озвучив на сесії ЛРР звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів і висловив рішучий протест проти необґрунтованого зростання тарифів для населення та вжити заходів для протидії монопольному підвищенню тарифів, забезпечити обгрунтований рівень тарифів і не допустити підвищення їх в майбутньому.

«Необхідно відмовитись від перекладання відповідальності за оплату житлово-комунальних послуг на органи місцевого самоврядування; врахувати при ухваленні Державного бюджету на 2022 рік достатній обсяг коштів для захисту громадян і громад від підвищення тарифів.

Спрямувати не менше 20 мільярдів гривень коштів від допомоги, що надійшла Україні від Міжнародного валютного фонду, на виплати субсидій для громадян на оплату житлово-комунальних послуг, а також забезпечити їх автоматичне нарахування субсидій тим, хто їх потребує», – наголосив депутат.

Втім, депутати провладної фракції, ймовірно, вважають, що всі категорії населення спроможні оплачувати захмарні ціни на тарифи за комунальні послуги.

Коментарі

Позначки: , ,