Слуги Зеленського не вилікували, а загострили проблему забудовників, – Княжицький

Новини 21 Вересня, 2019 77

Микола Княжицький Фото: 24Канал

Будемо боротися за скасування закону, – нардеп

Народний депутат України, член депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність» Микола Княжицький заявив, що  прийнятим законом про те, що забудовники не повинні вкладати кошти в школи, садочки, інфраструктуру міст – «цю болючу проблему не вилікували, а загострили».

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ.

Як зазначає Княжицький, «єдине, що вдалося опозиції – відтермінувати вступ в дію цього закону. Будемо боротися за його скасування».

«Шоу замість усвідомлення. Яке значення має вчорашня суперечка Коломойского з Шустером? Жодного. Бо світ їх обох ніяк не перетинається з життям українського суспільства, яке для обох є лише ринком. І суспільства є ринками, але життя здорових націй не завершується лише бажаннями щось продати чи купити, чи навіть саму націю або її землю. Нації хочуть розвиватися, стверджуватися у світі, захищати і поширювати власні цінності і так, збагачуватися. Що гальмує збагачення українців? Так, олігархічна система, для якої цінністю є лише самозбагачення. Коломойський – стовп цієї системи, Шустер- інструмент. А Зеленський і його депутати – слуги.

Ось вчора вони прийняли закон про те, що забудовники не повинні вкладати кошти в школи, садочки , інфраструктуру міст. Цю величезну , болючу проблему не вилікували, а загострили. Єдине, що вдалося опозиції – відтермінувати вступ в дію цього закону. Будемо боротися за його скасування», – зазначає у своєму дописі Микола Княжицький.

 

Коментарі

Позначки: , , ,