“Слуги” пропонували припинити стріляти, а тепер пропонують надрукувати грошей, – Гончаренко

Новини 28 Червня, 2020 607

Фото Yan Dobronosov

“Слуги” пропонували припинити стріляти, а тепер пропонують надрукувати грошей.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат від “Європейської Солідарності”Олексій Гончаренко, пише “Четверта студія”.

“В мене дві тези. Перша. Це точно, це достатньо просто припинити стріляти. Тобто є відповідь на економіку – достатньо надрукувати грошей. Це точно абсолютно так. Такий ролик, відсотки… Деякі речі не до кінця зрозумілі. Я спеціально відкрив таку табличку. “Україна. Індекс інфляції 1992-1996 рік”. 1992 рік – 210% інфляція. 1993 рік – 10206% інфляція. 1994-й – 500% інфляція. 1995-й – 280%. 1996-й – 40% інфляція. Тому це вже ми проходили, нічого нового нам не сказали. І я тільки дивуюся, чого вона запропонувала надрукувати 200 мільярдів гривень і роздати по 3000. Можна надрукувати трильйон і роздати по 15″, – зазначив Гончаренко.

Він зазначив, що “це абсолютно один в один на складні питання нам кажуть, що є дуже прості й легкі відповіді”.

“Абсолютно все дуже просто. Війну припинити просто, економіку підняти просто, далекобійників зупинити просто, дороги побудувати просто – все просто. Тільки коли ці “просто” стали владою, то стало все набагато все гірше. Все стало набагато гірше: з війною стало гірше, з економікою стало гірше, з екологією стало гірше. Все стало гірше. Тільки люди стали зайві, і виявляється, що українці є високої якості й низької якості. І ось вся відповідь. Те, що може бути емісія – ніхто з цим не сперечається. Хто каже, що взагалі не може бути емісії? А те, що давайте просто надрукуємо гроші й роздамо просто людям, – це всім сподобається один раз. А далі – 10200% інфляції. Ось і все”, – резюмував Гончаренко.

Коментарі

Позначки: ,