“Слугу народу” Швеця викрили п’яним у Раді (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 3 284

Фото: ZMINA

На позачерговому засіданні Верховної Ради України між представниками політичних сил “Слуга народу” та “Європейська Солідарність” сталась штовханина під час обговорення акції під Офісом президента.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Прямий

Це сталось, коли з трибуни виступала співголова фракції “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко.

“Ми продовжуємо бачити деградацію в українському парламенті. Думали, що сюди зайшли нові обличчя, а сюди зайшли люди без принципів, без правил, які називають державними символами – двері, але при цьому дозволяють собі принижувати президента України, принижувати приміщення цього парламенту. Тому що у першому ряді сидить нетвереза людина, народний депутат України.

Ми вимагаємо за підсумками сьогоднішнього засідання наступне: перше провести на алкогольний тест народного депутата на прізвище “Ш” з першого ряду. Друге, ми почули , що клінінгові компанії готові відмити двері за 80 тисяч гривень, а не за два мільйони”, – заявила представниця “ЄС” .

“Ми звертаємось до НАБУ з проханням вивчити питання, так які ж відкати працюють у цьому “великому крадівництві” імені Офісу президента навіть на відмиванні від графіті”, – додала вона.

Коментарі

Позначки: ,