“Слуга народу” висуває Верещук у кандидати в мери Києва

Новини 17 Липня, 2020 349
Ірина Верещук. Фото: Офіс президента.

Ірина Верещук. Фото: Офіс президента.

Президент України Володимир Зеленський підтримав висування народного депутата Ірини Верещук для участі у виборах Київського міського голови від партії «Слуга Народу».

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Офісу президента.

«Я дійсно підтримав рішення партії «Слуга народу», і я від себе симпатизую цьому вибору – Ірині Верещук. Тому в нас сьогодні ніхто не буде сперечатися в партії «Слуга Народу», – сказав Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ після засідання фракції партії «Слуга Народу» в Києві.

Президент зауважив, що на внутрішньопартійних праймеріз Ірина Верещук отримала максимальні три бали й буде найкращим кандидатом в очільники столиці.

За його словами, у праймеріз брали участь п’ять претендентів, які тепер допомагатимуть на виборах кандидату від партії «Слуга Народу».

«Вони всі будуть допомагати – ми так домовилися – нашому обраному кандидату. Був виступ по 5-7 хвилин у кожного, дуже стисло, коротко – свої кроки, як людина буде боротися. І найголовніше – яким буде Київ», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент повідомив, що кандидат на посаду Київського міського голови, який переміг на праймеріз «Слуги Народу», проведе розгорнуту презентацію своєї передвиборчої програми.

«Ірина керувала містом. Це теж дуже важливо – людина з великим досвідом і практикою», – додав він.

Коментарі

Позначки: , , ,