Партія “Слуга народу” відверто нищить Україну, – Звенислава Мамчур-Калинець

Новини 19 Вересня, 2020 1 128

Звенислава Мамчур-Калинець. Фото ZAXID.NET

У Львові дуже багато невирішених проблем і у Олега Синютки є добрі наміри вирішити ці проблеми

Олег Синютка задекларував себе не просто як господарник, що зараз дуже потрібно Львову, а як людина, якій небайдужий Львів, український Львів, людина, яка має у серці насамперед Україну. 

Про це науковець, еколог та громадський діяч Звенислава Мамчур-Калинець заявила під час форуму однодумців на підтримку Олега Синютки, пише Четверта студія.

Громадський діяч розповіла, що її “просто вразили білборди “слуг народу” із вишивками та усмішками на обличчі.

“Ми з чоловікам дивувались, бо соромно йти у партію, яка відверто нищить Україну. І тому на Львів і Львівську область особливо велика надія: що саме ми далі будемо плацдармом українськості, саме ми зможемо побудувати цю Україну, про яку ми мріяли наші побратими, нехай хоча б у Львівській області”, – наголосила Звенислава Мамчур-Калинець.

Науковець відзначила, що у Львові дуже багато невирішених проблем.

“Я бачу екологічні проблеми у Львові і у Олега Михайловича є добрі наміри вирішити ці проблеми. Це не так складно. Це не тільки Грибовицьке сміттєзвалище, але й наші зелені зони, які нищаться і забудовуються. Ми маємо це врятувати”, – сказала еколог.

Звенислава Мамчур-Калинець додала, що Львів має бути дійсно європейським містом.

“І я дуже тішусь, що формати наших зустрічей також європейські. І не треба нам кудись їхати, щоб шукати цієї європейськості, бо Львів – надзвичайно гарний, надзвичайно прекрасний. І тут є надзвичайно багато гарних достойних людей, які усі є прикрасою Львова. Я хочу, щоб Львів був європейським і українським містом. Олеже Михайловичу, нехай Бог помагає. І наша підтримка”, – зазначила Звенислава Мамчур-Калинець.

Нагадаємо, сьогодні, 19 вересня, у Львові відбувся Форум однодумців – громадський рух на підтримку Олега Синютки.

Коментарі

Позначки: , , ,