«Слуга народу» Олександр Качура досі є керівником підрозділу організації Медведчука «Український вибір», – Мін’юст

Новини 07 Березня, 2020 2 115
«Слуга народу» Олександр Качура досі є керівником підрозділу організації Медведчука «Український вибір»

«Слуга народу» Олександр Качура досі є керівником підрозділу організації Медведчука «Український вибір»

Народний депутат із фракції «Слуга народу» Олександр Качура є керівником відокремленого підрозділу ВГО «Всеукраїнський громадський рух «Український вибір» у Солом’янському районі Києва. Про це йдеться у листі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), отриманому у відповідь на запит представника «Європейської Солідарності», пише “Четверта студія”.

У цьому ж листі Мін’юст підтверджує, що керівником ВГО «Український вибір» є нардеп «Опозиційної платформи – За життя»  Віктор Медведчук.

Очевидно, цим пояснюється публічна позиція Олександра Качури, оприлюднена у ЗМІ 6 березня, щодо підтримки подачі води на територію окупованого Російською Федерацією Кримського півострова.

Як відомо, Олександр Качура був заявником до Генеральної прокуратури щодо народного депутата з фракції «Європейська Солідарність» Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій. ДБР відкрило кримінальні провадження за начебто «погрозу вбивством», а президент Зеленський був визнаний «потерпілим» через висловлювання у соцмережах про небезпеку перебування в зоні бойових дій на Донбасі.

Коментарі

Позначки: , ,