“Слуга народу” може висунути Тіну Кароль на довибори до Ради

Новини 14 Червня, 2021 2 246

Тіна Кароль. Фото ілюстративне. Джерело: "Сегодня"

У “Слузі народу” оцінили шанси Тіни Кароль як кандидата на довибори до Верховної Ради.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, відповідне питання порушили під час інтерв’ю першого заступника голови фракції Олександра Корнієнка з “РБК-Україна“.

На запитання, чи правдиві розмови про висунення Тіни Кароль на довибори до парламенту на округах у Черкаській (№ 197) та Херсонській (№ 184) областях, Корнієнко відповів, що “розмови про висунення артистів, співаків ведуться завжди”.

Корнієнко зазначив, що “Слуга народу” іноді висуває артистів, але додав, що Василь Вірастюк (переможець на 87 окрузі, – ред.) не співак, він спортсмен, спортивний менеджер і людина, яка займається реабілітацією ветеранів: “Думаю, ми ще почуємо про Василя Вірастюка як про політику і державного діяча”.

За словами нардепа, зараз зараз ведуться розмови з кількома потенційними кандидатами, але партія поки не хотіла б їх “світити”.

“Як тільки фіналізуємо ці переговори, відразу повідомимо громадськості. Це точно будуть нові обличчя для національної політики, але з досвідом, які мають за спиною певні досягнення і можуть щось запропонувати цим округам”, – додав нардеп.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 184 і № 197 на 31 жовтня.

Коментарі

Позначки: ,