Слово “корупція” вже стало невід’ємним маркером фракції “Слуга народу”, – Ірина Фріз

Новини 06 Листопада, 2019 547

Перманентні корупційні скандали, які не вщухають всередині фракції парламентської монобільшості «Слуга народу», не тільки шкодять репутації законодавчого органу, а й руйнують міжнародний імідж України.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на заяву народного депутата з фракції «Європейська Солідарність» Ірини Фріз в ефірі телеканалу «Прямий».

«В нас корупційні «Слуги народу». Вони один одного звинувачують, і тим самим насправді дискредитують парламент як законодавчу гілку влади, яка мала б займатися законотворчістю на благо людей, на благо нації.

І так само дискредитують Україну на міжнародній арені. Якщо раніше допомагати Україні – це було за честь для наших міжнародних партнерів, то сьогодні над нами насміхаються через публікації про Україну в жовтій пресі. Це дуже образливо для всіх, хто вболіває серцем за Україну, а не «приколюється» над нею.

Мені б дуже хотілося, щоб Україна вийшла з цього піке, де все «прикольно». Щоб ми  почали доводити світові, що ми спроможна незалежна держава», – наголосила Ірина Фріз.

Коментарі

Позначки: , ,