«Слава Вересу!», — як Андрій Садовий закликав вболівати проти «Карпат»

Новини 23 Листопада, 2017 67

Андрій Садовий

На офіційному youtube-каналі «Вереса» з’явилося відео з Андрієм Садовим, який запрошує рівненських уболівальників на домашні матчі своєї команди в цьому році

«Шановні рівняни запрошую вас до Львова на матч команди “Верес”, який буде відбуватися 26 листопада і 9 грудня на «Арені-Львів». Приїжджайте, підтримаємо наших футболістів, щоб була перемога. Слава Вересу!», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Сам мер Львові дещо згодом прокоментував відео журналістам так: «Справді, будучи в Рівному, до мене підійшли вболівальники ФК «Верес», які попросили записати відео для мешканців Рівного, щоб запросити їх приїхати на матчі, які будуть у Львові 26 листопада і 9 грудня. У матчі «Верес» – «Чорноморець» буду вболівати за ФК «Верес». У матчі «Верес» – «Карпати» буду підтримувати ФК «Карпати». Закликаю також львів`ян прийти на матч і підтримати львівську команду».

Додамо, ФК «Верес» тимчасово грає у Львові. Цікаво, що 9 грудня «Верес» грає домашній матч проти львівських «Карпат». Це зараз принципове протистояння західноукраїнське дербі, яке в першому колі закінчилося антирекордним розгромом в історії «Карпат» – 1: 6.

Коментарі

Позначки: , , ,