SkyUp знову не зміг долетіти із Занзібару у Київ

Новини 27 Лютого, 2021 2 715

Фото: Еспресо.TV

Рейс SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ, який зробив планову зупинку на дозаправку в Луксорі (Єгипет), наразі затримується в цьому аеропорту через технічні причини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення компанії.

Ми щиро шкодуємо, що пасажири опинилися в такій ситуації та вживаємо всіх необхідних дій, щоб якомога швидше відправити людей додому. Відповідно до вимог влади Єгипту громадяни інших країн без щеплень від місцевих хвороб не можуть потрапити на територію країни навіть тимчасово. Наразі авіакомпанія зуміла домовитись щодо перебування пасажирів на території аеропорту та забезпечити їх гарячим харчуванням.

“Ми відпрацьовуємо кілька сценаріїв щодо скорішої організації вильоту пасажирів до Києва, а також намагаємось створити комфортні умови очікування. Як тільки ми матимемо оновлену інформацію, то одразу повідомимо її в наших інформаційних каналах”, – йдеться у повідомленні.

Виліт рейсу SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ заплановано на 27.02.2021 о 6:30 за місцевим часом. Пасажири були забезпечені харчуванням та напоями. Найближчим часом їм буде запропонована гаряча їжа.

Коментарі

Позначки: , ,