SkyUp забрав одразу 15 маршрутів зі Львова та Києва

Новини 16 Квітня, 2021 563
SkyUp скасовує всі рейси до 24 квітня

SkyUp скасовує всі рейси до 24 квітня

Український лоукостер SkyUp забрав з системи бронювання одразу 15 маршрутів зі Львова та Києва у Європу. Ці маршрути мали б бути доступними у літньому розкладі авіакомпанії.

Про ці зміни інформує профільне видання Avianews.

Зміни у розкладі авіакомпанії стосуються маршрутів зі Львова у Аліканте (Іспанія), Лодзь (Польща), Бергамо (Італія), Париж (Франція), Прага (Чехія).

З аеропорту «Бориспіль» закрили продаж квитків у Німеччину: Берлін, Гановер, Нюрнберг, Гамбур, Дюссельдорф, Мюнхен, Штутґарт. Також SkyUp закрив продаж квитків з Києва у Копенгаген (Данія), Стокгольм (Швеція) та Остраву (Чехія).

Наразі невідомо, з чим пов’язане закриття одразу 15 авіарейсів. Зазвичай авіаперевізники закривають продаж квитків на рейси, якщо на них немає попиту.

При відміні авіарейсів SkyUp зараховує витрачені гроші на баланс у особистому кабінеті пасажира. Їх можна використати на купівлю квитків на інші маршрути авіакомпанії.

Зі Львова SkyUp літає у Грузію, Грецію, Італію, Іспанію, Словаччину, Болгарію, ОАЕ, Кіпр, Туреччину, Албанію, Ізраїль, Чорногорію, а також має внутрішні маршрути Україною.

Коментарі

Позначки: