SkyUp до 8 січня дарує знижки на рейси “Львів – Шарджа”

Новини 04 Січня, 2020 286

Фото ілюстративне з відкритих джерел

До 8 січня 2020 року включно на сайті авіакомпанії SkyUp Airlines триває продаж квитків до Шарджі (ОАЕ) за промотарифом. Знижка стосується зокрема рейсів зі Львова, які відбуваються у середу та суботу.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі Міжнародного аеропорту «Львів».

Як зазначається, вартість перельоту згідно акційного прайсу 2 312 грн в одну сторону.

В авіакомпанії наголошують, що промотариф не застосовується до квитка дорослого, який планує подорожувати з дитиною. У такому випадку діє пропозиція KidsGoFree.

«Нагадаємо, що на вищезазначені рейси продовжує діяти спеціальна пропозиція KidsGoFree. Згідно з нею, вартість квитка для дорослого вираховується за звичайним тарифом, а дитина (2-11,99 років) подорожує за нульовим тарифом зі сплатою тільки аеропортових зборів», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp почала виконання регулярних рейсів з аеропорту «Львів» 17 жовтня, відразу відкривши три напрямки: Київ (Бориспіль), Харків та Прагу.

Перший рейс у Шарджу було здійснено 26 жовтня. Днем раніше авіакомпанія почала базування свого літака на нашому летовищі. 9 листопада відбулося урочисте відкриття рейс у Париж (Бове), а 24 листопада – у Тель-Авів.

Також авіакомпанія оголосила, що з літнього сезону наступного року буде відкрито рейси зі Львова у Іракліон, Батумі, Бургас та Барселону.

 

Коментарі

Позначки: , , ,