Сколівська та Славська лікарні отримали високоякісний дезінфікуючий гель

Новини 23 Квітня, 2021 201

Дуда

Оксана Яремко, заступник головного лікаря КНП “Сколівська ЦРЛ” , депутат Сколіської міської ради від ПП ” Європейська Солідарність ” розповіла, що вчора Сколівська та Славська лікарні безкоштовно отримали високоякісний дезінфікуючий гель в рамках міжнародного гуманітарного проєкту “SARAYA – ГАРМОНІЯ”, де стороною – донором виступає японська компанія “SARAYA”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОО ЄС.

Як зазначила медик, це стало можливим завдяки налагодженій співпраці Українського Лікарського Товариства у Львові з Міжнародним благодійним фондом “Гармонія”.

Депутат Львівської обласної ради від “ЄС”, лікар Олег Дуда особисто привіз дезінфектори і вручив головним лікарям Сколівської ЦРЛ Олегові Андрусишину та Славської МЛ Оксані Зенинець.

Олег Дуда зазначив: “Сьогодні ми передали дезінфікуючі засоби для Сколівської центральної районної лікарні і Славської міської лікарні. А також для Львівського обласного клінічного перинатального центру”, – розповідає Олег Дуда.

“Медичні працівники працюють на межі своїх можливостей. Тим, хто дуже стомився від масок, варто замислитись наскільки стомленими є лікарі. Потік пацієнтів не закінчується. Навіть незважаючи на позитивні прогнози щодо виходу Львівщини на плато захворюваності, пацієнти далі надходять у важкому стані”, – зазначає він.

“Вкотре хочу також висловити щиру вдячність від імені лікарської спільноти Міжнародному благодійному фонду “Гармонія”, адже у цей непростий час для усіх допомога є дуже важливою”, – каже представник “Європейської Солідарності”.

Нагадаємо, що 1 березня, в рамках Міжнародного гуманітарного проєкту “SARAYA – ГАРМОНІЯ” відбулася передача високоякісних дезінфікуючих засобів для 21 лікарні у Львівській області. Усього в межах співпраці до нашої області привезли 2 тонни високоякісних японських антисептичних засобів.

Сколівська міська рада, Славська селищна рада, дирекції та колективи лікарень висловлюють подяку учасникам благодійної акції та Олегу Дуді за підтримку в нелегкий час пандемії.

Коментарі

Позначки: ,