Скандальний заступник Садового добрався до озера у Пустомитах

Новини 22 Квітня, 2024 855

Фото

На озері в Наварії Львів облаштує спортивно-рекреаційну зону. Мова не про якесь капітальне будівництво на території пляжу так званого Щирецького водосховища, а винятково про благоустрій.

Про це повідомив заступник мера Львова Любомир Зубач, пише Четверта студія.

Облаштовувати спортивну базу будемо за позабюджетні кошти. А користуватися нею зможуть усі охочі.

Що важливо, також на цій локації розвиватимуть спортивну реабілітацію для українських військових. Облаштована територія буде максимально інклюзивною.

Так виглядає співпраця у форматі агломерації між Львовом і Пустомитами. Рішення виконавчого комітету Пустомитівської міськради напередодні було одноголосним.

Озеро Наварія є у користуванні «Львівтеплоенерго», але розташоване на території Пустомитівської громади. Тож Львів звернувся до громади Пустомит, аби та надала дозвіл для облаштування там благоустрою.

На засіданні архітектор Тарас Сулик презентував концепцію облаштування. Вона зокрема передбачає встановлення спортивних майданчиків, облаштування пішохідних доріжок, місць для кемпінгу, реорганізацію паркувальної зони. Все, щоб досягнути амбітної мети – зробити на одній з локацій озера якісну спортивно-рекреаційну зону в межах напрямку UNBROKEN-Sport.

Маємо активну підтримку у цьому питанні від Федерації веслярства, яка вже активно тренує діток на наварійському озері, написав Зубач.

Коментарі

Позначки: ,