Скандальний співак Андрій Мацевко заспівав у Львові (ВІДЕО)

Новини 14 Січня, 2022 37 016

Скрін із відео

Скандальний співак Андрій Мацевко заспівав у Львові.

Як пише Четверта студія, про це повідомляють користувачі соціальної мережі Інстаграм.

За даними геолокації, Мацевко заспівав у ресторані-реберні у Львові на проспекті Червоної Калини, 36, у місті Львові.

Скрін геолокації, де виступав Андрій Мацевко

Нагадаємо, вперше співак з’явився на телебаченні у вересні 2010 року у Львівському кастингу 1 сезону шоу «Ікс-Фактор», де кумедно виконав пісню «Ой, чиє ж то жито?», через що судді запропонували йому заспівати на біс пісню «Ой, смереко» Миколи Гнатюка. Натомість, отримав 4 суддівських «Ні».

Проте, після виходу даного випуску співака почали запрошувати на весілля та концерти у ресторанах і клубах. На одному з концертів у січні 2011 року зі співаком було записане відеоінтерв’ю, де співак розповів, що має сотні дзвінків з пропозиціями на день, та що участь у проекті принесла йому популярність.

Майже одразу після виходу випуску на ТБ, співаком зацікавилось інформаційне агентство «Хлопці за викликом», які вирушили на пошуки співака до його селища.

В квітні 2011 року співак прийшов на кастинг 3-го сезону шоу «Україна має талант», де виконав пісні «Грай, моя скрипонько» гурту «Загребелля» та «Ти ж мене підманула», де йому вдалося отримати одне «Так» від Ігора Кондратюка.

В жовтні 2011 року співак завітав на київський кастинг другого сезону шоу «Ікс-Фактор», де виконав пісню «Сіла птаха» Ніни Матвієнко. Проте, рішення журі знов було негативним і співак залишив проект.

У 2012—2013 роках співак дав ще кілька концертів на Заході України, після чого зробив творчу перерву.

Коментарі

Позначки: ,