Скандальний львів’янин Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

Новини 14 Червня, 2019 189

Скандальний львів'янин Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

14 червня 2019 року український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній “Міст ТБ” і “ТРК “Нові комунікації”. Про це пише “112 Канал”.

Таким чином, в медіаактиві Козака тепер три канали: “112 Україна”, NewsOne і ZIK.

Власник медіахолдингу “НОВИНИ” ТАРАС КОЗАК: “Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу ZIK – це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг “НОВИНИ”. Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни – Олексія Семенова”.

Генеральний продюсер медіахолдингу “НОВИНИ” ОЛЕКСІЙ СЕМЕНОВ: “Для мене ділова пропозиція Тараса Романовича – велика честь. П’ять років тому я з командою будував “112 Україна”, потім – проводив re-branding каналу NewsOne. Більшість співробітників цих каналів для мене – близькі і рідні люди. І я, знаєте, дуже радий повернутися до них. Сподіваюся, і для них це не буде розчаруванням. Зараз я працюю над концепцією перезапуску каналу ZIK і буду дуже щасливий від майбутньої співпраці. Адже багато ведучих і співробітників ZIK – мої колеги по попередніх каналах. І ми з ними на одній емоційній хвилі. “Об’єднання заради України” – ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями – любов’ю і турботою про всіх людей великої країни”.

Скандальний львів'янин Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

Скандальний львів’янин Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK

Коментарі

Позначки: ,