Скандальний блогер Заліско попросив вибачення в українців

Новини 03 Грудня, 2021 563

Скандальний блогер Олександр Заліско попросив вибачення в українців.

Як пише Четверта студія, про це він написав на своїй сторінці у Інстаграмі.

“Я прошу вибачення.

Я прошу вибачення у сім’ї померлого і дуже співчуваю. Це невимовна біль для вас. Це невимовний сором для мене. І жах, бо ніщо вже не змінить страшних наслідків. Я прошу вибачення і розумію, що ненависть до мене зараз голосніша за будь-які мої слова. Але важливо сказати це зараз: простіть.

Я прошу вибачення у кожного українця, якого я образив своїми словами і діями. Радість, впертість і самолюбство захопили мене, не залишивши місця людяності і відповідальності. Більше всього на світі я хотів би зараз усе відмотати. Згадати, що важливо, а що ні і зробити інакше. Але це неможливо. Я це розумію і від того рветься усе всередині. Болить. Запізно, але прошу вибачення”, – пише Заліско.

скрін допису Заліска

Він додає:

“Я прошу вибачення у своїх друзів, які страждають через мене зараз. Цей страх і морок я подарував їм взамін. Простіть, я не хотів, чесно!

Я прошу вибачення у своєї мами. Їй зараз обривають телефон і обривають їй серце, бо бажають смерті синові. Мама не каже, але я бачу, я зробив їй дуже боляче. Пробач, мам, я просто не розумів. Я люблю тебе.

Я прошу вибачення у всіх. Мені прикро. Простіть”, – написав блогер.

скрін допису Заліска

Коментарі

Позначки: , ,