Скандального чиновника Садового звинуватили у провокаціях проти громади Рудно

Новини 02 Грудня, 2020 2 339

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий влаштовує провокації проти громади селища Рудно.

Про це повідомляють у спільноті “Громада Рудно”, пише “Четверта студія”.

Як повідомляється, Білий вважає маршрут №52 найзбитковішим.

“Вже третій день руднівчани бурхливо обговорюють провокацію Андрія Білого, який спочатку “вкинув” тезу про найзбитковіший маршрут №52, потім в коментарях виправдовувався, що це просто думки, а потім обіцяв (чи погрожував?) записати детальне відео про маршрут. Незрозуміло, для чого йому дратувати мешканців, які вже мають величезний досвід протестів і готовність реагувати швидко і гостро? Можливо, його мотиви ми зрозуміємо згодом, адже все таємне рано чи пізно стає явним.

В своєму відео Білий каже про політичні групи, які лобіювали зміну маршруту. І про які він чітко знає. Та це не таємниця, запустити великі автобуси через все Рудно замість Зимної Води дав вказівку особисто, під протокол, міський голова Андрій Садовий.

А міські посадовці (Ірина Маруняк, Олександр Одинець) переконували робочу групу змінити саме маршрут №52. Бо ініціативна група наполягала на відновленні маршруту №28. Еврика, Білий в своєму розслідуванні політичних груп вийшов на власне керівництво! Сподіваємось керівництво достойно винагородить свого працівника”, – йдеться у повідомленні.

У спільноті також повідомляють, що “майже рік більша частина Рудно була без транспорту взагалі або з жалюгідними трьома рейсами зранку і ввечері”.

“І загалом, щодо політики. Тут, як то кажуть, на злодію шапка загорілась. Бо на пропозицію міського голови з самого початку в робочій групі не було жодного політика (крім міських чиновників з Самопомочі) і заяви ініціативної групи були максимально виваженими і аполітичними. Натомість те, що Андрій Білий “інтенсивно” мовчав до виборів, в т.ч. під час роботи робочої групи і перейнявся збитковістю маршруту №52 лише після виборів – що це як не політика? От тільки яка це політична група – загадка. Адже руднівчани мають повну підтримку від міського голови, заступниці голови, керівника департаменту, начальника управління транспорту. І лише один заступник керівника департаменту має особливу думку. То на яку політичну групу він працює?

В відео Андрій Білий питає, “наскільки ми готові конструктивно підходити до транспорту?”. У руднівчан до Білого симетричне питання: а наскільки ви були готові конструктивно підходити до транспорту, коли майже рік більша частина Рудно була без транспорту взагалі або з жалюгідними трьома рейсами зранку і ввечері?

Тому на пропозицію конструктивно підійти, у руднівчан є пропозиція конструктивно піти… всім, хто свої меркантильні інтереси хоче вирішувати за рахунок руднівчан, мешканців Львівської ОТГ”, – йдеться у повідомленні.

Вже третій день руднівчани бурхливо обговорюють провокацію Андрія Білого, який спочатку “вкинув” тезу про найзбитковіший…

Опубліковано Моє Рудно Середа, 2 грудня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,