Скандал тижня у Львові: церква вимагає видалити кліп Жадана і Соловій (ВІДЕО)

Новини 22 Жовтня, 2023 688

Гурт «Жадан та Собаки» та співачкою Христина Соловій представили кліп «Серце», однак він викликав неоднозначну реакцію.

Про це пише Четверта студія.

«Пісня «Серце» – маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад. Це відверта і зрозуміла історія кохання двох людей, за якою ховаються відданість і сміливість. Ця пісня — про сміливих людей, що боряться за важливі для себе речі», – так описала кліп Христина Соловій.

Однак уже за кілька годин після презентації з’явився гнівний пост на сторінці Парафії св. Андрія, Львів оо. Василіян УГКЦ, де відбувались зйомки:

«Слава Ісусу Христу!!! Дорогі у Христі брати і сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі інтернет кліпу “Серце”, за участю Христини Соловій та Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них з проханням про видалення даного кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!!!».

У церкві не уточнюють, що саме викликало обурення, однак окремі сцени могли бути сприйняті як такі, що просувають ЛГБТ-ідеологію.

Настоятель храму св. Андрія о. Михайло Лучків особисто звернувся до співаків із вимогою видалити відео і застеріг про можливий судовий позов.

Коментарі

Позначки: ,