“Шум” від Gо_A на Євробаченні-2021 від України: нова пісня з сопілкою і дримбою (ВІДЕО)

Новини 05 Лютого, 2021 3 908
Go_A виступатиме на конкурсі з новою піснею. Фото: bbc

Go_A виступатиме на конкурсі з новою піснею. Фото: bbc

Переможець українського відбору Євробачення група Go_A виступатиме на конкурсі з новою піснею – замість торішнього “Солов’я” буде композиція “Шум”.

Так вирішило журі, яке обирало з трьох нових пісень, пише “Четверта студія” з посиланням на BBC.

Тепер на початку березня Go_A представлять конкурсну версію пісні та новий відеокліп.

Трек зробили на основі однойменної гри-веснянки.

У YouTube можна знайти свіжий кліп Go_A на цю пісню – вона поєднує сопілку, дримбу, текст веснянки та електронний танцювальний ритм.

“Шум” в інтерпретації гурту Go_A – це сучасне переосмислення архаїчної гри з елементами давнього магічного обрядодійства”, – йдеться на українському сайті Євробачення.

Загалом же члени журі – Джамала, Євген Філатов, Руслан Квінта, Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін – обирали з трьох пісень групи: “Рано”, “Церковка” та “Шум”.

Останню обрали одноголосно.

“Я проголосувала за пісню “Шум” — вона мені звучить дуже сучасно. Спів наживо вирішує майже все, тому Каті я б хотіла побажати впевненості, яка була на Нацвідборі минулого року. Просто співайте, і мені здається, що все вийде”, – пояснила вибір переможниця Євробачення-2016 Джамала.

“Я радий, що гурт за рік не стояв на місці. Бачимо, що вони вклали у творчість всі сили, думки та ідеї й велику любов у те, чим займаються”, – додав продюсер та композитор Руслан Квінта.

Go_A – український гурт, який визначає свій стиль як “електрофолк”.

Коментарі

Позначки: , ,