Що важливо знати про демісезонний костюм Norfin Feeder Concept Storm

Новини 07 Лютого, 2022 115

Що важливо знати про демісезонний костюм Norfin Feeder Concept Storm

Костюм Norfin Feeder Concept Storm виготовлений із високоякісного, багатошарового матеріалу Nortex Breathable, – чудовий варіант для відпочинку, риболовлі та полювання

Компанія Norfin – відомий латвійський виробник тактичного одягу та термобілизни. Бренд використовує якісну високотехнологічну сировину, що дозволяє експлуатувати одяг Норфін у будь-яких погодних умовах, почуваючи себе комфортно і вільно.

Костюм Norfin Feeder Concept Storm https://norfin.com.ua/ua/kostum-demisezonnyy-norfin-feeder-concept-storm-r.s/, виготовлений із високоякісного, багатошарового матеріалу Nortex Breathable, – чудовий варіант для активного відпочинку, занять спортом у прохолодну пору року, риболовлі та полювання.

Легкі, зносостійкі, еластичні штани та куртка, що входять до комплектації виробу, оздоблені декоративними швами, окантовкою, блискавками, а також контрастними вставками, що роблять одяг не лише яскраво привабливим, але й сприяють чіткому розрізненню фігури людини в темний час доби.

Основні характеристики костюма

  • Функціональне призначення: для риболовлі та активного відпочинку.
  • Матеріал виготовлення: Nortex Breathable.
  • Показник «дихаючої» здатності матеріалу – 5000 г/м2/24ч.
  • Показник вологозахисту (Waterproof) – 8000 мм.
  • Сезонність: демісезонний – весна/осінь.
  • Категорія: для чоловіків.

Переваги костюма

  • Унікальний високотехнологічний матеріал NORTEX Breathable, з якого виготовлений костюм Norfin Feeder Concept Storm, гарантує довгостроковий термін носіння одягу завдяки своїм покращеним водо- та вітронепроникним властивостям. Сучасна багатошарова тканина на відміну від багатьох матеріалів, з яких роблять верхній одяг, дозволяє одночасно зберігати тепле повітря тіла та відводити надмірну вологу, забезпечуючи комфорт та  усуваючи запотівання тіла. За допомогою спеціально розроблених волокон матеріалу, костюм “дихає” – його приємно та зручно носити.
  • Волокна тканини еластичні і м’які, максимально повторюють контури тіла, щільно прилягаючи до попереку. Нижня частина виробу розроблена з урахуванням можливого тривалого сидіння, тому не чинить тиску в області діафрагми й не утворює незручних складок.
  • Завдяки антипіллінговій обробці костюм не косматиться.
  • Костюм дозволено прати у пральній машині.

Для того аби забезпечити себе комфортним та надійним захистом під час риболовлі чи будь-якого іншого активного відпочинку в демісезоння, варто обрати на сайті компанії підходящий розмір та здійснити замовлення.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,