Що подарувати батькові: ТОП-5 корисних ідей на свято

Новини 15 Серпня, 2022 306

Що подарувати батькові: ТОП-5 корисних ідей на свято

Помилково вважати, що чоловіки не так сильно люблять подарунки, як жінки. Насправді близькі люди, особливо тати, часто приховують справжні емоції, аби не засмутити сина чи доньку. Тож подарунок батькові на свято — це маст-хев незалежно від віку й вподобань.

Як вибрати подарунок батькові на свято

Сину завжди простіше з покупкою презентів. Вони мають спільні захоплення й уподобання. Доньці трохи важче. Жінки рідко розбирають в гаджетах і риболовних снастях. До того ж не готові сидіти й порівнювати характеристики кількох планшетів або смартфонів. Тож у такому випадку найкраще рішення — подарунковий сертифікат в один з інтернет-магазинів побутової техніки й електроніки. Також можна вибрати універсальну подарункову карту. Подібну пропонує Giftmall. Вона не обмежує іменинника у виборі й діє впродовж 60 місяців. Поширюється на всі групи товарів, послуг і вражень, доступних в онлайн-каталозі. Дітям залишається вказати доступний номінал, батькові — вибрати ідеальний презент у комфортний для себе час.

ТОП-5 кращих подарунків татові

Якщо все-таки хочеться підготувати щось масштабне й проявити максимальну любов і увагу, то віддайте перевагу:

  1. Гаджетам і портативній електроніці. Скільки років би не було татові, всі вони цікавляться інноваціями. Це може бути електроінструмент для роботи в саду або гаражі. Новий смартфон для постійного зв’язку з рідними або планшет для перегляду ТБ-передач. Підійде також все, що спрощує життя в домі й заощаджує час: робот-пилосос, кухонний комбайн (якщо батько часто готує), електричний гриль. Любителям активного відпочинку на городі можна вручити електрошашличницю.
  2. Товари для веселого дозвілля. Наприклад, якщо батько захоплюється риболовлею або полюванням, варто завітати до спеціалізованих крамниць у пошуках презентів. Найбільше батьки цінують спільно проведений час зі своїми дорослими дітьми. Допоможе з цим цікава й захоплива настільна гра. Також можна купити колекційне видання книг улюбленого батькового письменника, комікси, відеоігри.
  3. Сертифікат на враження. Вибирайте суто чоловічу активність: катання на квадроциклах або джипах, квадробіатлон в компанії друзів, курси екстремального водіння, візит до скеледрому, швидкісний заїзд на локальному картингу. Якщо тато багато працює, можливо, найкращий варіант подарувати йому сертифікат на відпочинок за містом в комфортабельному апарт-готелі.
  4. Різноманітні аксесуари. Йдеться як про якісний шкіряний гаманець або рюкзак, так і про спортивний інвентар. Наприклад, обтяжувачі для спортивного й активного батька.
  5. Тематичні милі дрібниці. Якщо батько часто дорікає за дорогі подарунки, дотримуйтеся міри з тематичними сюрпризами. Наприклад, теплий плед з веселим принтом на Новий рік і кошик з екзотичними фруктами на День народження.

Вибрати презент батькові не складно, якщо уважно його слухати. Достатньо трохи заглибитися в його життя й проаналізувати, якій діяльності він приділяє понад 70% вільного часу.

Коментарі

Позначки: ,