Шмигаль звинуватив церкву у розповсюдженні коронавірусу

Новини 18 Серпня, 2020 466

Ілюстрація: ФБ

В Уряді не хочуть помічати власні помилки у боротьбі з коронавірусом і завжди легше знайти крайніх, – депутат

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби заявив, що на Заході України серед основних причин значного поширення коронавірусу вважають весілля та релігійні обряди.

Як пише “Четверта студія”, депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський на своїй сторінці у ФБ написав, що це “чергова цинічна спроба урядовців скинути свої провали у боротьбі з коронавірусом на українців”.

“Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби заявив, що на Заході України серед основних причин значного поширення коронавірусу вважають весілля та релігійні обряди”.

Абсурд – чути ці слова в вуст українського чиновника. Очевидно, що в Уряді не хочуть помічати власні помилки у боротьбі з коронавірусом і завжди легше знайти крайніх – однак, провалене масове тестування, провалений контроль за самоізоляцією, використання коштів з коронавірусного фонду на “велике будівництво”, а не за призначенням – ось головні причини поширення коронавірусу. І відповідальність за це лежить повністю на керівництві нашої держави”, – зазначається у дописі депутат.

Телішевський закликав “українську владу припинити “полювання на відьом”, та зайнятись своїми безпосередніми обов’язками”.

 

Коментарі

Позначки: , ,