Шмигаль зізнався, що не бачить можливості для введення тотального карантину

Новини 25 Жовтня, 2020 151

Денис Шмигаль Скриншот відео Україна 24

Констатував, що все більше стає “червоних” зон

Прем’єр Денис Шмигаль заявляє, що в уряді не хочуть і не бачать можливості введення тотального карантину для протидії поширенню COVID-19.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Українську правду», про це заявив  Шмигаль у коментарі журналістам в після голосування у Львові в неділю.

“Ми дуже не хочемо і не бачимо можливості для тотального карантину. Зараз ми керуємо адаптивним карантином. Зараз, на жаль, все більше стає “червоних” зон”, – зазначив Шмигаль.

Прем’єр зазначив, що на даний момент кількості ліжок для хворих в Україні достатньо.

“Звичайно, в тих областях – а це Київ, Донецька та Одеська область, де ми бачимо, за прогнозами, може бути перевищення хворих над кількістю ліжок, зокрема, забезпечених киснем – ми готуємо розгортання мобільних госпіталів”, – сказав Шмигаль.

Шмигаль також висловив думку, що ініційоване президентом Володимиром Зеленським опитування на виході з виборчих дільниць є репрезентативним.

“Це опитування дуже репрезентативне. Президент хоче почути людей: це один з елементів спілкування президента з людьми”, – сказав Шмигаль.

Що передувало: 19 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що критичною для медичної системи ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Тоді в Україні введуть жорсткий карантин.

 

Коментарі

Позначки: , ,