Шість років тому українські воїни вибили російських бойовиків із Слов’янська і Краматорська, – Порошенко

Новини 05 Липня, 2020 406

Скриншот відео/ФБ Петро Порошенко

П’ятий президент України, лідер політичної партії “Європейська Солідарності” Петро Порошенко привітав українців із звільненням Слов’янська та Краматорська від російських терористів.

Про це політик написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Шість років тому українські воїни вибили російських бойовиків із Слов’янська і Краматорська. 5 липня 2014 року над цими містами було піднято синьо-жовтий прапор.

Ми усі добре пам’ятаємо історичні кадри військової хроніки, на яких мешканці українського Донбасу із вдячністю і пошаною зустрічали наших воїнів-визволителів. Щиро дякую тим, хто вірив і вірить в Україну, тим, хто зараз день за днем наближає нашу перемогу”, – йдеться у дописі Порошенка.

Він наголосив, що боротьба за вільний український Донбас триває, Російська Федерація не зреклася своїх агресивних планів – про це не варто забувати, щоб не втратити Україну.

“Зараз ми бачимо потужний наступ ворога не тільки на фронті, а й всередині нашої держави. Наступ на армію – вони збираються її скорочувати, обрізати фінансування. А мені «шиють» державну зраду за наказ про контрнаступ, внаслідок якого було звільнено дві третини окупованого Донбасу.

Але ми не здамося, ми переможемо, бо з нами правда, з нами Бог і з нами Україна.

Слава нашим героям-захисникам! Слава Україні”, – додав політик.

Коментарі

Позначки: ,