Щирі поцілунки в новій роботі фіналістів європейського сезону Голосу країни

Новини 04 Березня, 2024 23

Акцент зроблений на щирі емоції, а кульмінацієї кліпу став поцілунок, відображаючий істинні почуття між артистами

Учасниця та переможець євпровейського сезону «Голос країни» VERONIKA та PTASHKIN презентували спільну роботу «Нетверезий». Артисти виносять на авансцену особисту закулісну історію проєкту

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співачки.

За словами виконавців, спільна робота — автобіографічна. Авторкою треку виступила VERONIKA. Для емоційного забарвлення пісні вона запросила до співпраці PTASHKIN. Роботою «Нетверезий» артисти відверто розповідають про історію своїх відносин, що зародилися з варшавського роману під час зйомок шоу в Польщі.

«Слова пісні про розлуку «Нетверезий» мені прийшли в Україні, після повернення з Польщі. Тоді нас із Мішою розділяли кілометри. Ми випадково зустрілися на одному з івентів в Києві та почала писатися нова сторінка нашого спілкування», — коментує VERONIKA.

«Коли Вероніка запропонувала дует, я відчув, що трек крутий. Прослухав і почав наспівувати. Подумав: о, так душевно, класно, так точно відображає, що між нами відбувається, — коментує PTASHKIN. — В трек я вклався максимально емоційно: перенісся в ті емоції та стан. Трек «Нетверезий» — ніби фотографія, яку ми тепер розглядаємо та поринаємо в спогади».

На підтримку нової пісні артисти представили відеокліп. Уже за традицією знімальним процесом керувала Оксана Ковтунович із режисерської групи європейського сезону «Голосу країни». За задумом режисерки, аскетичне відео в супроводі гри світла покликане передати історію виконавців. Акцент зроблений на щирі емоції, а кульмінацієї кліпу став поцілунок, відображаючий істинні почуття між артистами.

Трек «Натверезий» від VERONIKA та PTASHKIN вже доступний на всіх цифрових музичний майданчиках:

Коментарі

Позначки: ,