Щонайменше здивований: Омелян прокоментував закиди Зеленського щодо “міфічних доріг”

Новини 22 Травня, 2019 156

Володимир Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян здивований заявою президента України Володимира Зеленського щодо “відсутності доріг” в Україні.

Про це міністр заявив у ефірі ток-шоу “Прямий ефір” на телеканалі Прямий.

“Я вважаю, що ми сьогодні схвалили правильне рішення (про відставку уряду– ред.). І я цілком підтримую позицію прем’єр-міністра, який оголосив про свій намір подати у відставку, яка відбудеться в середу. Це правильно. Оскільки є заяви нового президента України, що він все може, все знає і все хоче зробити по-іншому. Ми даємо такий шанс.

Було дуже багато звинувачень на нашу адресу, що ми комусь перешкоджаємо чи буде триматися за власні крісла. Цього не було і не буде. Будь ласка, ми з готовністю передаємо владу. І фактично з цього тижня повна відповідальність на новому президентові України, який повинен показати своїм виборцям і всім українцям власну ефективність, власну спроможність і продемонструвати нарешті своє бачення, якою він бачить Україну, крім загальних фраз, а чітко – як вона має перетворюватись.

Щодо тих закидів, які прозвучали в сьогоднішньому виступі, я був щонайменше здивований. Бо одна з найкращих компаній будівельних України “ПБС”, яку пан Зеленський точно знає, збудувала сотні кілометрів доріг за останні 3 роки і отримала мільярди фінансування з дорожнього фонду і з бюджету України. Тому мені важко говорити, чому такі звучать звинувачення. Але я думаю, що зараз всі хочуть говорити про майбутнє, про те, що буде. Ми за своє прозвітувалися, і всі нетерпляче чекаємо на те, що радісне станеться для України та українців”, – заявив міністр.

Коментарі

Позначки: