Щоб врятувати країну, треба зносити Зеленського, – Шабунін

Новини 11 Вересня, 2020 1 439

Фото: Цензор.НЕТ

Другого способу врятувати Україну, крім як “мирним шляхом зносити” президента Володимира Зеленського разом з “продажними ВРУ, КСУ, ОАСК” та іншими, немає.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник ЦПК Віталій Шабунін.

“Як ми в ЦПК і попереджали генпрокурорка Зеленського віддала юристу Медведчука (Якубовському) такі напрями:

– Спеціалізовану прокуратуру у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу.

– Департамент організації, проц.керівництва розслідування та обвинувачення у провадженнях про злочини, вчинені у зв’язку з масовими процесами у 2013-2014 роках. (Це департаменти щодо злочинів майдану).

– Департамент проц.керівництва у провадженнях про катування та інші порушення прав громадян правоохоронним органами”, – написав він.

Тепер, за словами Шабуніна, завдяки Зеленському, Медведчук і росіяни контролюють і три надважливі напрями правоохоронної системи України.

“Я не бачу іншого способу врятувати країну, окрім як в масовий, мирний спосіб зносити Зеленського (разом з усією цією шоблою).

Цього разу треба врахувати уроки Революції Гідності. Зносити треба разом з продажними ВРП, КСУ, ОАСК та усіма іншими продажними потворами”, – резюмував керівник ЦПК.

 

Коментарі

Позначки: , ,