Щоб не стати Алчевськом: мешканці Нового Роздолу сьогодні зберуться на масштабне віче

Новини 06 Жовтня, 2019 924

Фото: "Вісник Розділля"

У місті Новий Розділ на  Львівщині, сьогодні 6 жовтня, о 15.00 розпочнеться народне віче. Громада міста стурбована загрозою зриву опалювального сезону.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ Анатолій Шалаєв, на віче також «буде преса, народні депутати України, посадовці ЛОДА, міський голова».

«Перші приморозки, затяжний дощ – не стануть на заваді мешканцям Нового Роздолу дізнатись правду, а лише підкреслюють всю небезпеку зриву початку опалювального сезону в місті. Сподіватися на електроприлади марно – в Новояворівську сьогодні сталась аварія та зникла електрика через перевантаження підстанції. А це ще нема холодів. Отож, віче відбудеться у великому залі Палацу культури. Ми всі маємо прийти – щоб довести – нам не байдуже майбутнє Роздолу. Початок о 15-00», – зазначає Анатолій Шалаєв.

Як інформує «Вісник Розділля», у неділю, 6 жовтня, 15.00 год – площа Героїв Майдану (перед МБК «Молодість). Народне віче: чи не спіткає Новий Розділ цього року сумна доля Алчевська? Запрошуються мешканці міста, керівництво міста і області, депутати усіх рівнів, працівники підприємств, надавачів комунальних послуг.

«Відкладати уже нікуди: загроза зриву опалювального сезону смутною хмарою нависла над Новим Роздолом», – зазначається у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,