Що ти тут робиш і коли підеш? – Синютка прокоментував річницю президентства Зеленського

Новини 20 Травня, 2020 1 056
Олег Синютка

Олег Синютка

Володимир Зеленський не зробив жодної справи, яка б насправді покращила життя українців. Я взагалі не розумію, що робить президент Зеленський на своїй посаді.

Таку думку в коментарі журналістам Еспресо.TV висловив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Нардеп переконаний, що чим швидше країна обере владу, яка би справді була професійною та відповідальною, тим швидше ми зможемо вийти з цієї кризи, в якій сьогодні перебуває країна.

“Якщо б ву мене була можливість запитати президента Зеленського, я б запитав: для чого, чоловіче, ти туди пхався, що доброго за рік ти зумів зробити для держави? Тому що все погане сьогодні на виду: втрати в обороноздатності, дискредитація України в міжнародній політиці, провали в економіці. Не зрозуміло, на кого в черговий раз буде перекладати відповідальність Зеленський за ті провали, які пов’язані з роком його діяльності” – сказав Синютка.

За словами народного депутата, Володимир Зеленський не зробив жодної справи, яка б насправді покращила життя українців. А високі рейтинги чинного президента пояснює хорошим піаром.

“Я думаю, що це все піар-індустрія, яка сьогодні працює на Зеленського. Він у цьому великий мастак. І так виглядає, що в цьому допомагає не тільки велика піар-машина, яка працює на самого президента, а ще й відповідні гібридні модифікації, які приходять із-за кордону.

Коментарі

Позначки: ,