Ще три поліцейські офіцери громади приступили до виконання обов’язків у двох територіальних громадах Львівщини (ФОТО)

Новини 26 Квітня, 2021 202

Ще три поліцейські офіцери громади приступили до виконання обов’язків у двох територіальних громадах Львівщини

Сьогодні, 26 квітня, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» розпочали роботу поліцейські станції у селі  Гніздичів (Гніздичівська територіальна громада) та місті Ходорів (Ходорівська територіальна громада).

Про це інформує поліція Львівщини, пише Четверта студія.

Участь в урочистих відкриттях станцій взяли начальник Управління превентивної діяльності поліції Львівщини капітан поліції Василь Семенюк, начальник Стрийського районного управління поліції майор поліції Андрій Коцур, голова Гніздичівської територіальної громади Ігор Матківський, голова Ходорівської територіальної громади Олег Коцовський, а також мешканці громад.

У селі Гніздичів станція працюватиме на вулиці Грушевського, 5, обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме лейтенант поліції Любомир Марків. У Ходорові поліцейська станція розташована  на вулиці Львівській, 39, поліцейськими офіцерами громади стали майор поліції Ярослав Зварич та старший лейтенант поліції Володимир Кулецький.

До їхніх обов’язків входитимуть повноваження дільничного офіцера поліції та патрульного поліцейського, підтримання публічного порядку, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, оперативне реагування на звернення мешканців тощо. Поліцейські забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку, оргтехнікою та всім необхідним для несення служби

На території Гніздичівської територіальної громади проживають понад 7 тисяч осіб, Ходорівської – майже 25 тисяч осіб.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та територіальними громадами Львівщини.  Головним завданням офіцера громади, який проживає та працює у громаді, є створення безпечного середовища для кожного її мешканця.

Коментарі

Позначки: , ,