Ще одна дівчинка у Львові отримала сім’ю

Новини 07 Червня, 2021 370

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про довлаштування дитини-сироти в дитячий будинок сімейного типу у Львові. Це 15-річна дівчинка, мешканка Франківського району.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Як зазначили в міському управлінні «Служба у справах дітей», станом на 1 червня 2021 року у Львові функціонує 6 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 52 дітей, та 11 прийомних сімей, в яких виховується 20 дітей.

Відтак, управління постійно вирішує питання соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Питання влаштування до сімейних форм виховання дітей зазначених категорій є одним з найвагоміших. Проте залишаються діти, які перебувають у закладах інституційного догляду і потребують влаштування у сімейні форми виховання. Зважаючи на це, ми продовжуємо шукати батьків-вихователів, прийомних батьків та патронатних вихователів. Тож, якщо Ви бажаєте стати батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, прийомними батьками чи патронатними вихователями, просимо звертатись до нас», – зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» Львівської міської ради.

Зокрема, прохання звертатись за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, каб. 523, 519. Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83.

 

Коментарі

Позначки: , ,