Ще дві лікарні на Львівщині отримала два кисневі концентратори від Фонду Порошенка (ФОТО)

Новини 29 Грудня, 2020 162

Фото: Олег Дуда

Перемишлянській центральній районній лікарні сьогодні, 29 грудня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак та депутат облради, голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда передали два кисневі концентратори від Фонду Порошенка і ГО Справа Громад Львів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обламної ради, пише “Четверта студія”.

«З ініціативи Петра Порошенка, команди «Європейської Солідарності», ГО «Справа Громад» вже не перший місяць, а впродовж цілого року зроблено чимало добрих справ для галузі охорони здоров’я і медиків усієї України. Спочатку ми закуповували для лікарень засоби індивідуального захисту, бо на той момент лікарі фактично голими руками боролися з пандемією. Відтак ми змогли втримати ситуацію. Але сьогодні з’являються нові загрози.

Відтак для покращення процесу лікування і збільшення кількості випадків видужування було прийнято рішення передати, зокрема Львівщині, 8 кисневих концентраторів.

Ці сучасні пристрої ми передаємо в різні куточки регіону, щоб підсилити можливості з постачання кисню медичних «ковідних» закладів.

Важливо, що ці кисневі концентратори безоплатно передаються в користування і всі розхідні матеріали будуть постачатися за рахунок Фонду Порошенка і завдяки ініціативі ГО «Справа Громад».

Вітаємо нових власників з новим обладнанням!

Крім того, Ірина Гримак подякувала лікарям за працю, яку вони роблять щодня, рятуючи життя людей. «Сподіваюся, що кожен ваш пацієнт щасливо повернеться до своїх родин і зможе зустріти прийдешні свята. Дякую вам самовідданість і доброту», – підкреслила Ірина Гримак.

Нагадаємо, 28 грудня два мобільні кисневі концентратори передали Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи, який також є на передовій у боротьбі з коронавірусом.

Коментарі

Позначки: , ,