Шестеро львівських велосипедистів увійшли до складу континентальної команди Lviv Cycling Team

Новини 20 Грудня, 2020 168

Шестеро львівських велосипедистів увійшли до складу континентальної команди Lviv Cycling Team

Професійна велосипедна команда Lviv Cycling Team днями оголосила про попередній склад на наступний рік. У цьому році команда була представлена тільки жіночим колективом, однак уже у 2021 році ситуація зміниться. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія

Склад команди інтернаціональний: втім перевагу надають саме спортсменам зі Львова. На найближчий сезон, що розпочнеться у 2021 році, до складу чоловічої команди увійшли представники Львівщини Олександр Кривич, Валерій Романенков, Андрій Ганзін, а до жіночної – Соломія Лукачук, Тетяна Клімченко.

«Приналежність до професійної команди дозоляє спорстменам брати участь у більшій кількості змагань міжнародного рівня. Потрапити у неї непросто, проте це свідчить про надзвичайно високий рівень майстерності велосипедиста», – зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, Lviv Cycling Team з’явилася на велосипедній карті у 2018 році. Львівська команда була єдиним представником України в третьому дивізіоні UCI.

Коментарі

Позначки: , ,