Шеремета мріє позбавити Голос можливістю покерувати Палацом мистецтв

Новини 22 Лютого, 2024 167

У Львівському палаці мистецтв відбулося засідання комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції обласної ради

Сьогодні, 22 лютого, депутати комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції обласної ради зустрілися з новим в.о. генерального директора Львівського палацу мистецтв Левком Ваньковичем та трудовим колективом.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Передувало зустрічі звернення трудового колективу до представників депутатського корпусу із проханням розглянути питання щодо призначення виконувача обов’язків генерального директора. Попередній керівник Палацу мистецтв Юрій Візняк написав заяву на звільнення. Опісля управління майном спільної власності Львівської обласної ради за поданням департаменту культури Львівської ОВА призначило виконувачем обов’язків директора Львівського палацу мистецтв – Левка Ваньковича.

Після ретельного розгляду представлених документів та врахування думки працівників палацу мистецтв, постійна комісія ухвалила рішення рекомендувати управлінню майном обласної ради розпочати процедуру оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора.

«Цей крок визначено важливим для забезпечення прозорості, справедливості та вибору кваліфікованого лідера, здатного відповідати викликам та завданням Львівського палацу мистецтв у сучасних умовах», – акцентує голова постійної комісії Святослав Шеремета.

Довідково: Львівський палац мистецтв – це виставковий комплекс у центрі Львова, який був відкритий у 1996 році і є одним з найбільших в Україні. Він налічує 12 експозиційних залів загальної площею понад 3,6 тисячі квадратних метрів, розміщених на чотирьох поверхах. Перед палацом облаштована площа для акцій просто неба.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Палац мистецтв був однією із найпотужніших волонтерських платформ області для допомоги військовим та переселенцям.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,