Шахтарі Червонограда 31 жовтня перекриватимуть дорогу міжнародного значення

Новини 30 Жовтня, 2018 73

Ілюстрація: nadbugom.in.ua

Акція на підтримку гірників із Східної України

На підтримку шахтарів “Лисичанськвугілля”, у середу, 31 жовтня, гірники Червонограда перекриють трасу Львів-Рава-Руська.

Про це nadbugom.in.ua повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Зараз ми зв’язались з головою регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України міста Червоноград, заступником голови НПГУ Віталієм Оніжуком, який повідомив, що в підтримку дій шахтарів «Лисичанськвугілля» та захищаючи інтереси вугільної галузі та енергетичної безпеки України, виступаючи проти корупційних явищ та безвідповідальних чиновників, гірники в середу вийдуть на акцію протесту, де будуть перекривати дорогу міжнародного значення Львів-Рава-Руська», – повідомив Волинець.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, 29 жовтня  на рахунки ДП «Львіввугілля» найдішли 14 мільйонів гривень від реалізації готової вугільної продукції.

Як поінформували у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, фінансовий ресурс в повному обсязі було скеровано на виплату заробітної плати шахтарям за вересень 2018 року. Завдяки цим коштам, працівникам ДП «Львіввугілля» виплачено 20 відсотків заробітної плати за вересень 2018 року.

Фото: Facebook/Михайло Волинець

Раніше повідомлялося, що гірники “Лисичанськвугілля” влаштували страйк під землею: вимагають зароблену зарплату.

 

Коментарі

Позначки: , , ,