«Шахтар» виграв у матчі з «Монако» і вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів

Новини 27 Серпня, 2021 121

«Шахтар» виграв у матчі з «Монако» і вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів

У Харкові завершився останній матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. «Шахтар» приймав «Монако»

Перший матч закінчився перемогою українського клубу з мінімальним рахунком. Але вже в першому таймі матчу-відповіді «Монако» не тільки відіграв гандикап, а й вийшов вперед. Дублем у складі гостей відзначився Віссам Бен-Йеддер.

«Монако» був близький до того, щоб забити і третій м’яч, але в кінцівці гості розслабилися, за що їх і покарав суперник. «Шахтар» провів швидку багатоходівку, яку точним ударом завершив Марлос.

Тепер команди вже були близькі до овертайму. У кінцівці в ряді епізодів «гірників» виручив Андрій П’ятов, який зробив кілька класних сейвів.

А в овертаймі вирішальний м’яч забили господарі. Михайло Мудрик протягнув м’яч і пробив, а той рикошетом від ноги Агілара влетів у ворота. Перевести гру в серії пенальті «Шахтар» вже не зумів.

Таким чином Україна на груповому етапі Ліги чемпіонів представлять київське «Динамо» і «Шахтар». Нагадаємо, що наші дві команди знаходяться в різних групах, які у свою чергу складаються з чотирьох команд. Аби пройти в наступний тур кожна команда зіграє з своїми суперниками два матчі – один в гостях, один – вдома.

Суперниками «Шахтаря» стали: «Інтер» (Італія), «Реал» (Іспанія) та «Шериф» (Молдова). Суперниками «Динамо» будуть: «Баварія» (Німеччина), «Барселона» (Іспанія) та «Бенфіка» (Португалія). Прогнози від експертів на ці та інші матчі Ліги чемпіонів можна переглянути тут

Коментарі

Позначки: