Сервіс MyHeritage розробив функцію для «оживлення» людей на фотографіях (ВІДЕО)

Новини 28 Лютого, 2021 2 034
Сервіс MyHeritage розробив функцію для «оживлення» людей на фотографіях

Сервіс MyHeritage розробив функцію для «оживлення» людей на фотографіях

Сервіс MyHeritage, який допомагає відтворити генеалогічне древо, розробив функцію Deep Nostalgia, яка оживляє фотографії.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Букви, про це пише видання Business Wire.

Deep Nostalgia дає уявлення про те, як людина могла б рухатися і виглядати, якби вона була відображена на відео.

MyHeritage – єдиний сервіс, що пропонує повний набір функцій для розфарбовування, реставрації, поліпшення і анімації старих фотографій.

Інструмент Deep Nostalgia – безкоштовний і автоматизований. Він поліпшить якість фотографії, якщо буде потрібно, і зробить відео, яке триватиме близько 15 секунд.

Технологія анімації людей на фотографіях була ліцензована MyHeritage від D-ID, компанії, що спеціалізується на відтворенні відео з використанням штучного інтелекту.

Deep Nostalgia використовує кілька попередньо записаних MyHeritage відеороликів, створених з послідовностей реальних людських жестів.

Програма сама вибирає потрібний драйвер для будь-якої людини на фото. В результаті виходить коротка високоякісна відеоанімація – людина на “живому” фото може посміхатися, моргати і рухатися. Для досягнення оптимальних результатів фотографії перед анімацією поліпшуються за допомогою MyHeritage Photo Enhancer, який фокусує розмиті обличчя з низькою роздільною здатністю.

Коментарі

Позначки: ,