Сергій Міхалок з “Ляпіса” став заслуженим артистом України (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 24 Серпня, 2020 460

Зеленський вручив Міхалку нагороду / фото instagram.com/sergey.mikhalok

Зеленський вручив держнагороду білоруському артисту

Соліст гурту Brutto й екс-лідер колективу “Ляпіс Трубєцкой” Сергій Міхалок отримав звання “Заслужений артист України”. Таку ж нагороду президент Володимир Зеленський вручив й Михайлу Хомі з DZIDZIO.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє УНІАН.

Як повідомляється, про це було оголошено під час урочистої церемонії, що проходить в Києві на честь святкування Дня Незалежності України. Відео з урочистим моментом Міхалок опублікував у своєму Instagram.

“Дякую тобі! Ти молодець!” – сказав під час нагородження артиста Зеленський.

“Президент України Володимир Зеленський вручив Сергію Міхалку почесне звання “Заслуженого артиста України”. Вітаємо нашого художнього керівника! Слава Україні! Живе Білорусь!” – йдеться у повідомленні в Instagram.

Сергій Міхалок і його творчість в Україні: що відомо

Музикант Міхалок і його продюсер Азизбекян вирішили отримати право на постійне проживання в Україні, не відмовляючись від білоруського громадянства. Міхалок пояснював, що підтримка групою “Ляпіс Трубєцкой” революційних подій в Україні негативно і вороже сприймається владою Білорусі та Росії, які створюють перешкоди для повноцінного творчого процесу.

Гурт “Ляпіс Трубєцкой” підтримував Революцію гідності в Україні. А їхня пісня “Воїни Світла” стала одним з неофіційних гімнів Майдану.

У рідній Білорусі гурт “Ляпіс Трубєцкой” вже давно був у “чорному списку” музикантів, які не мають права виступати на території країни.

View this post on Instagram

Президент Украины Владимир Зеленский вручил Сергею Михалку почетное звание «Заслуженного артиста Украины». Поздравляем нашего худрука! Слава Украине! Жыве Беларусь! ⠀ #михалок #сергеймихалок #mikhalok #mikhalokofficial #sergeymikhalok #ляпис98 #lyapis98 #lyapiscrew #l98 #ляпис #ляпиструбецкой #трубецкой #brutto #bruttonostra #брутто #drezden #drezden72 #drezdenband #минск #minsk #киев #kyiv #артист #музыкант #владимирзеленский #зеленский #президент #заслуженныйартистукраины

A post shared by Сергей Михалок (@sergey.mikhalok) on

Коментарі

Позначки: , , , , ,