Сергій Лазановський випустив новий трек про співзалежні стосунки

Новини 03 Жовтня, 2024 9

Український співак Сергій Лазановський презентує нову танцювальну пісню «Залежність». Виконана в стилі sad dance, пісня оспівує токсичні стосунки двох закоханих, які більше не можуть бути разом, але і розставання переживають дуже важко.

Про це повідомила прес-служба співака, інформує Четверта студія.

Композиція «Залежність» чекала свого часу три роки, а музичне обрамлення отримала завдяки роботі трьох саундпродюсерів. Свою фінальну крапку у звучанні поставив Владислав Ступак, учасник гурту 100Лиця.

«Пісня дуже вайбова. Кожний із нас у цьому житті був емоційно залежним від когось. І обирав для себе жити в цьому стані це чи йти далі. Проте дозволю собі пораду: якщо вам ця залежність доставляє дискомфорт – не бійтеся її позбутися. І нехай єдина «Залежність», яка у вас буде – це моя пісня на повторі», – зазначив Сергій Лазановський.

Наразі пісня вже стала вірусною у соціальних мережах. Користувачі активно знімають від звук власні відео, загальна кількість яких вже вимірюється тисячами. Окрім того, у день релізу співак презентує і відеороботу. У ній переживання героя продемонстровані через візуальний ряд. Задля передачі емоційного стану, було вирішено додати розмитий світ поруч. Як зазначає Лазановський, саме в такому стані часто перебуває співзалежна людина, коли відривається від «об’єкта захоплення».

«Інколи здається, що втрачаючи когось, все починає плавати перед очима. Ти не бачиш інших облич, тобі знається, що ти ніколи не зустрінеш більше свою людину. Це дійсно залежність: стан, коли ти пам’ятаєш тільки найкраще, ти просто не можеш існувати без певної людини. Саме це ми хотіли показати в кліпі», – підкреслив співак.

Коментарі

Позначки: